Stertzell

Stertzell

Kristi flygare i Kilafors

StertansPosted by Ulrika Stertzell Thu, May 17, 2012 12:30:49

Vi packade och drog norrut redan i går kväll. Satte oss i bilen vid halv sju och strax efter nio var vi framme i Kilafors. Det var mycket trafik men flöt ändå rätt bra.

Barnen sov från Uppsala och det var med i beräkningen så att vi skulle slippa stanna och dra ut på resan så mycket.

Klockan var 22 innan vi kom isäng och sedan sov alla gott. Sju vaknade Linnea och gick ned, lilleman och jag vi sov till 8. Skönt, sov som en sten så jag var nog trött.

Det är mulet och småregnar idag, Tikko och jag har trotsat vädret och promenerat lite vilket var skönt! Linnea har mailat till pappan och fått svar. Vilken lycka! Det är hennes första egenhändigt ihopknåpade mejl. Vi skickade till jobbet - det var ju mitt på dagen hos honom.

Efter lunchen ska vi åka till Bollnäs och leka med kusinerna som ska komma dit.

I morgon ska vi nog måla Jonathans cykel i Brynäsfärger! Ska kolla vilka färger man kan använda...hoppas det funkar bra... Kedjan måste nog smörjas med..den såg torr ut.

Bon app för nu vankas köttbullar och potatis! Vad är sushi mot det?? smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Andreas Lundqvist Thu, May 17, 2012 23:25:41

Hej Ulrika!

Men vad vackert Stockholm var på Valborg och körsbärsträden ännu vackrare!! 12000 steg var verkligen jätteduktigt och främst av Linnea!! Ni hann verkligen med mycket den dagen och förstår verkligen att det blev så pass många steg. Det är kul att läsa när ni varit ute på, för ni har så kul tillsammans!!

3 veckor i Japan låter ju jättespännande, hoppas att han har det jättebra!! Och ni också givetvis!!

Härligt att ni är här uppe på visit, smart du var igår så du kunde köra på större delen av vägen!! Brynäscykel låter jättecoolt, det blir säkerligen jättebra!!

Kramar!!

Ha det så bra!!

Med vänlig hälsning

Andreas Lundqvist