Stertzell

Stertzell

Dag 2 som gräsänka

StertansPosted by Ulrika Stertzell Tue, May 15, 2012 12:39:23

Soligt idag och mycket varmare än igår, fast det är ju inte sommarvarmt annat än i lä i solen...

Igår åkte så mannen till Japan, tre (som det känns nu låååånga) veckor tills han återvänder. Tror han och jag var mer tagna än ungarna. För dem var det mer som en vanlig morgon och sen kväll när en förälder är borta... Det är några dagar kvar...

På onsdag åker vi norrut och så tar vi med oss farmor ner sen för logistiken går inte ihop. Det ser dock inte ut som om det blir så himla bra väder..utan kallt...brr men men.

Dottern har lagt lite av veckopengen på Lego Friends så det kom idag och ska hämtas efter skolan. En kompis följe rmed idag så bygga får de väl göra i morgon..och nästa vecka. Funderar på mellis ute idag??

Marianne är utleasad över helgen till grannen. Det blir nog superbra för henne. De verkar ta mycket väl hand om henne. Vi har i alla fall köpt lite prylar åt henne idag i Kista. Tunnelbaneutflykt på lediga dagen. En väckare blev det med, som jag förhoppningsvis både kan avläsa tiden på och ställa så att den ringer när man så önskar. Annars var det en snabbvisit men det fördrev ju ändå förmiddagen.

Vädret i Japan var så där..det regnade men tydligen spelade det inte så stor roll för allt var lixom inbyggt. Ska bli kul att se bilder sen därifrån!

Nu är det väl dags att göra lite nytta igen! Till nästa gång!!

PS Barnen kryssar för varje dag som pappa är borta - så vi har lixom en muckarkam