Stertzell

Stertzell

Våren - kan förkylningen då försvinna??

StertansPosted by Ulrika Stertzell Mon, April 09, 2012 10:54:38

Annandag påsk och solen skiner! Kallt ute men dock sol!

Jag har äntligen fått de små fröerna i jorden, i år blir det Trollrudbeckia och Liten cymbalblomma...hoppas de tar sig! Bilderna har jag lånat från Impecta som även fick sälja fröerna smiley. Den övre är cymbalblomman och den nedre är den gröne trollkarlen.

Lite sent men förkylningen har kopplat greppet, tre hela veckor nu med massor av hosta och slem. Äntligen är det lite hopp om livet men fortfarande finns det sviter i form av ont i revbenen och fortfarande lite hosta och snuva. Men nu hoppas vi att det bara fortsätter åt rätt håll.

Familjen åkte till Hälsingland och firade påsk i snöslasket som var i fredags jag stannade hemma för att kurerar mig. Var nog ett bra beslut om än lite långsamt. Kommer nog att längta ihjäl mig efter barnen, 8 dagar!!

Dagtv har en hel del att önska - gud så hopplösa program man visar på alla möjliga kanaler.... Konditoriskolan, What not to wear, Extreme home make over, Älskling du har blivit en tjockis, Sjukhuset, 112 på liv och död... Det känns verkligen som utfyllnad! Helgkvällar är väl inte mycket bättre...Bingolotto, Minuten, gamla tvivelaktiga filmer som Natt på museet, Polisskolan osv. Zappade mellan alla möjliga kanaler...och de med reklam är mest jobbiga...för under reklamen måste man ju byta, eller i alla fall måste jag det. Jag förlorar intresset då. Programmet En mammas kamp för ett autistiskt barn var däremot rätt sevärd..ingenjörer som pappa eller morfar/farfar var enligt någon studie överrepresenterade - hmmmm ja vi ser det som en studie.

Igår tog jag mig en promenad runt Råstasjön och fick se så väl tussillago, badande änder, massor med blåsippor och till slut hittade jag knoppiga vitsippor. Det blåste kallt som attan men solen var framme och värmde skönt.

Nu ska jag väl fösöka snygga till lite hemma och fixa lite käk innan mannen kommer hem och arbetsveckan börjar.

Ha en skön vecka och så håller vi tummarna för att våren törs stanna!