Stertzell

Stertzell

Lördag eller speljävulen har tatt ungarna

StertansPosted by Ulrika Stertzell Sat, March 17, 2012 16:31:21

Himlans så fort tiden går - en vecka till har bara rasat iväg och det är lördag igen.

Idag åkte maken med dottern till Mini och jag var hemma med sonen. Inte så märkvärdigt - vi var ute och lekte lite och sen fixade jag gourmetpannkakor.

Igår kväll kom vi äntligen igång med att göra godis! Sonen har kikat i en bok i flera dagar och tjatat om att han vill göra sura vinbärsmattor. Så jag köpte glukos, silikonmatta och en massa andra skumma ingredienser i torsdags innan jag kom hem och igår letade vi fram kastrull och termometer. Efter ungefär en timme hade vi hällt ut en seg seg massa som luktade svartvinbärssaft (inte nån höjdare) och i morse kämpade jag med oljad sax för att göra lite "mattor", dvs remsor som jag rullade ihop. Inte blev de så goda heller...men vi ger inte upp utan provar med Tiffanyhjärtan i kväll. Det blir väl typ som sega hjärtan i gele med hallonsmak...hoppas de blir goda.

Just nu har ungarna full spelhåla. Det är ju lördag och då får man spela förstår ni... Om man är ute en timme får man spela en timme...och just nu har de nog gått back men mannen är borta en stund och jag ville ju surfa...lätt gjort att bli lite slapp då... Men de överlever hoppas jag. En spelar Sims (som hon köpt för egna pengar) och den andra kollar Mario på paddan.... Hoppas de inte har alltför fyrkantiga ögon när mannen kommer hem!

Lite tomt i tv-tablån...kanske att vi kör lite Gladiatorer.

Ha en fantastisk helg alla!