Stertzell

Stertzell

Årets Melodifestival - avklarad!

StertansPosted by Ulrika Stertzell Sun, March 11, 2012 20:26:26

Så var det klart.. Loreen ska representera Sverige ett bra val tycker nog jag. Barnen däremot är ruggigt besvikna...de hade satsat på Danny (J) och Ranelid (L). Den ena mer svår att förstå än den andra...som jag nog kanske gillade bättre även om jag tror att Loreen kan funka i "europa".

Vi kollade förstås men efter det att alla bidrag spelats så fick barnen gå isäng och se omröstningen i morse. Det blev tillräckligt sent ändå..

Jag och lilleman badade igår, kallt så in i märgen - men förmodligen så var det behövligt. Han låg rätt länge i bastun, även om jag kanske hade kunna sitta lite längre än vad det nu blev. Vi lekte och busade i bassängen för de små, den är ju aningen varmare än den stora. Inte så många andra barn var det heller, skönt. Tur vi inte skjöt upp det till idag för idag har det varit simtävlingar så det har varit stängt.

Idag har vi dammat av cyklarna istället och provat dem ner till sjön och matat fåglarna med lite gammalt bröd. De blev glada. Videkissarna i full gång på några buskar, lite is kvar (även om man inte kan gå på den längre) inga blommor men det kändes ändå trots den kyliga vinden som om våren är på gång.

Eftermiddagen avslutades med lite kyrklighet och lille J fick present av Solna församling, en barnens bibel. Han var mäkta stolt! Han hade velat ha den sedan i fredags...eller egentligen sen han fick inbjudan...

Mannen har gjort manliga saker - tvättat bilen...så nu är den lite renare igen. Lastbågarna är av och vi ska planera för att ta på sommarskorna!

Fish and chips var middagsmaten, inte illa även om det inte uppskattades av alla. Nu är det lite dator, tv och så i soffan innan John Blund förhoppningsvis kommer och hälsar på. En inte alltför tokig helg!