Stertzell

Stertzell

Julspel och gran - check

StertansPosted by Ulrika Stertzell Sat, December 17, 2011 21:47:30

Så där då kan vi pricka av gran. Den inhandlades igår och kläddes idag. Tidigt? tja....vi åker ju på torsdag så vi vill ju hinna se lite av granen innan vi åker....då är det inte för tidigt!

Mannen handlade granen ihop med barnen jag var på julpub på jobbet. Tror det var rätt arbetsfördelning... Dottern körde sonens vagn medan mannen släpade trädet.

Bytet var fint! Det pryder nu vårt vardagsrum!

Sedan ahr vi check även på julspelet. Dottern klarade av det i kyrkan idag! Mamman kom ihåg att i sista stund köpa en liten blomma med till "fröken", dvs hon som jobbat med barnen hela terminen. Dottern var ängel, dvs den rollen som alla får som inte får en "huvudroll", dottern är dock lyckligt ovetande och ville verkligen bli ängel! Sjöng vackert gjorde de och svagtkaffe bjöd de på efteråt. Dottern var bedårande och sjöng så fint!

Just nu är det soffläge efter att ha låtit tre tvättmaskiner och en diskmaskin jobba åt mig ett tag i kväll. I morgon väntar mer skitväder, vi har fått rätt mycket snöblandat regn. I morgon är det skridskoskola igen och på eftermiddagen Nötknäpparen för hela familjen. Hopps det går bra...dvs att sonen tycker att det är okej med musdrottningen som dottern fortfarande efter tre föreställningar fortfarande är rädd för..men det kan jag ju beskriva en annan dag!